Waarom ons?

Een autoverzekering bij de ene verzekeraar, een zorgverzekering bij de ander. De inboedelverzekering bij de bank en de rechtsbijstandverzekering bij weer een andere partij. We hebben in Nederland erg veel verschillende verzekeringen afgesloten. Vaak zijn deze nodig, maar soms ook overbodig. Ook oververzekering is een probleem in ons land. Elke verzekering brengt een eigen papierhandel met zich mee, waardoor de administratiemappen thuis overvol zijn. Hoe kun je nu structuur aanbrengen in dit geheel?

Kies voor digitaal

De oplossing voor dit probleem is om alle verzekeringen digitaal onder te brengen. Independent Duinrand zorgde ervoor dat al jouw verzekeringen in een beveiligde omgeving bij elkaar te vinden waren. Je kon gemakkelijk verzekeringen onderling vergelijken en afsluiten. Independent Duinrand verzorgde de gehele overstap. Al jouw administratie vond je terug in een overzichtelijk en beveiligd deel van de website, wat enkel voor jou te zien was. De overvolle administratiemappen behoorden hiermee tot het verleden.

Bij Independent Duinrand behoorden overvolle administratiemappen tot het verleden.

Onafhankelijk vergelijken van verzekeringen

Waarom mensen kozen voor Indepedent Duinrand? Niemand wil met onverwachte kosten te maken krijgen. Daarom kon je bij Independent Duinrand een overzicht vinden van alle mogelijk verzekeringen van diverse aanbieders. De voorwaarden waren gemakkelijk te vergelijken, waardoor je direct voor de laagste prijs kon kiezen. Zo kon je op jaarbasis soms wel honderden euro’s besparen door te kiezen voor de onafhankelijke vergelijker Independent Duinrand. Anders dan andere vergelijkingswebsites was Independent Duinrand echt onafhankelijk. Je had complete vrije keuze zonder in een bepaalde richting gestuurd te worden. Je kreeg altijd een eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies. Vandaag de dag bestaat Independent Duinrand niet meer als onafhankelijke vergelijker van verzekeringen. Een nieuwe start werd gemaakt onder een andere naam, maar ook daar werd niet mee verder gegaan. Hierdoor is er spijtig genoeg een einde gekomen aan de enige echte onafhankelijke verzekeringswebsite van ons land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *